100. Yıl Zafer İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Türkiye’nin en iyi eğitim veren, en başarılı, en kaliteli okullarından birisi olmak.

Misyon: Misyonumuz; Bir merkez okulu olarak eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, ilköğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yyzaferihoo.meb.k12.tr

Adres - 15 TEMMUZ MİLLİ İRADE MAH. 34. SK. 100 YIL ZAFER IMAMHATIP ORTA OKULU BLOK NO 6 MERKEZ / MUŞ

Öğretim Şekli :Gündüz

Yerleşim Yeri - 15 Temmuz Milli İrade Mahallesi Vatan Caddesi 34.Sokak No:3 MUŞ/Merkez.

Ulaşım Ulaşım toplu taşıma araçlarıyla sağlanabiliyor.Şehir (Çarşı) merkezinden okulumuzun bulunduğu mahalleye her 5 dk da bir minibüs hareket etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Muş merkezde bulunmaktadır.