12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü Coşkuyla Kutlandı

Okulumuz, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün yıldönümünü coşkuyla kutladı. Öğrenciler ve öğretmenler, milli marşımızın kabul edilişinin anlamını vurgulamak ve milli birlik duygularını pekiştirmek için bir araya geldiler.

Etkinlikler kapsamında öğrencilere, İstiklal Marşı’nın kabul ediliş süreci ve milli mücadeledeki önemi hakkında bilgi verildi. Ayrıca, marşın sözleri ve anlamları üzerine yapılan değerlendirmelerle öğrencilerin milli bilinci güçlendirildi.

Okulda düzenlenen etkinliklerde öğrenciler, milli marşlarımıza olan bağlılıklarını sergileyerek vatan sevgilerini ve milli birliğe olan inançlarını dile getirdiler. Bazı öğrenciler, marşın sözlerini dramatize ederek duygusal bir atmosfer oluşturdular.

Öğretmenler, bu tür etkinliklerin genç nesillerin milli değerlere olan bağlılığını güçlendirmek ve vatan sevgisini pekiştirmek adına önemli olduğunu vurguladılar. Ayrıca, milli bayramların ve önemli tarihlerin genç nesillere doğru şekilde aktarılmasının gerekliliğine dikkat çektiler.

Okulumuzdaki 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü etkinliği, öğrenciler arasında milli birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesine katkı sağladı. Bu tür etkinliklerin devam ettirilerek genç nesillerin milli değerlere olan bağlılığının artırılması hedefleniyor.

17.03.2024 70

17-03-202417-03-202417-03-202417-03-202417-03-202417-03-2024