Okulumuzda Öğrencilere Değerler  Eğitimi Semineri Verildi

Okulumuzda Öğrencilere Değerler Eğitimi Semineri Verildi

Okulumuz, öğrencilerin ahlaki değerleri anlamalarını ve İslami prensiplere uygun bir yaşam sürmelerini desteklemek amacıyla bir Çağlayan Camii imamı Mustafa Hoca tarafından seminer verildi. Bu seminerde, öğrencilere önemli ahlaki kavramlar ve İslami değerler aktarıldı.

Seminerde, öğrencilere dürüstlük, adalet, yardımlaşma gibi temel ahlaki prensipler hakkında bilgi verildi. Ayrıca, İslam’ın öğretileri ve Peygamberimiz Hz. Muhammed’in yaşamından örnekler üzerinden İslami değerlerin önemi vurgulandı.

Hocamız, öğrencilere toplum içindeki sorumluluklarının farkında olmaları ve insan ilişkilerinde dürüst ve adil olmalarının önemi üzerinde durdu. Ayrıca, İslam’ın barış ve hoşgörü mesajlarına vurgu yaparak, öğrencilere birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmeleri önerildi.

17.03.2024 101

17-03-202417-03-202417-03-202417-03-2024